Consult

Foodconsult staat binnen de culinaire wereld nog altijd in zijn kinderschoenen. Culinair Ateljee vult die leegte op!

Na een grondige studie van een product of een productgroep wordt advies verleend over hoe deze op de markt gepositioneerd kan worden. In samenspraak met de klant werken we een concept/projectplan uit én een concreet uitvoeringsplan. We denken probleemoplossend en vervullen zowel de rol van projectmanager, opleider, trainer en coach. Advieswerk is immers voor een groot deel het doelgericht begeleiden van mensen. We laten mensen kennismaken met andere werkwijzes, brengen hen de nodige vaardigheden bij en zijn een persoonlijk klankbord voor het management en medewerkers. We bieden hen financieel en commerieel inzicht aan en helpen hen meer klantgericht te werken. Daarnaast volgen we minutieus nieuwe tendenzen op en informeren onze klanten over deze nieuwe ontwikkelingen. Dit gebeurt vaak in de vorm van workshops of seminars, waarin we ook de nodige culinaire ondersteuning aanreiken.

Recepten

Klantenevent Pietercil

Klantenevent Pietercil

Recepten
Gaia – Faux Gras

Gaia – Faux Gras

Recepten

Packshots

Bister

Bister

Packshots
Vanderhaegen

Vanderhaegen

Packshots
Debra

Debra

Packshots